Škubi baví celý svět

Sledujte sdělení redakce ExoSpace

Administrátor

Příspěvek 09. zář 2014, 21:10

Škubi baví celý svět

ExoSpace vznikal v docela těžkých podmínkách a byl vydupán doslova z ničeho ze země. Členové jeho redakce pracovali a pracují na tom, aby využili příležitosti a něco se naučili, případně něco odevzdali i vám. Většina našich čtenářů naše snažení oceňuje.

Existuje však výjimka. Je jí tento pán. Pán zcela osamocený, nenávistný vůči všemu a všem, trpící zřejmou duševní poruchou.

kubala.jpg

Zná ho doslova každý. PETR KUBALA - EXOPLANETY. To je pojem. Sám, samotinký si tvoří vlastní stránku, protože nikdo s ním nechce spolupracovat, každý se s ním raději rozloučil anebo prásknul dveřmi sám Kubala. Je zoufalec, nýmand, lidská troska a chudák, který si je vědom toho, že není úspěšný, že nemá životní štěstí, a proto kolem sebe trousí zlo, zuřivě kope do všeho a všech, neustále opečovává seznam svých domnělých nepřátel a stále se nám hlásí další a další lidé, kterým vyhrožoval za to, že si dovolili přidat like některému z našich příspěvků, a to SOUDEM. Neznáme prakticky nikoho, kdo by chování tohoto člověka nějak výrazněji obhajoval. Nelze se ani čemu divit. Jeho neustálé útoky vůči DĚTEM, klukům, kterým nebylo ani 14 let, dokonce vyhrožování jim soudem, tak na to musí mít člověk odvahu - anebo spíš hodně malé sebevědomí. Sebevědomí Petra Kubaly je natolik nízké, že dokonce své zatrpklé a štvavé komentáře málokdy píše pod svým vlastním jménem. Vymýšlí si jména a tvoří si falešné profily - jako třeba na obrázcích níže.

Níže uvidíte prezentaci Petra Kubaly jak na jeho stránce, tak i na dalších, včetně naší. Stojí to za to.

31.8.2014.jpeg
Kubala jako Dominik

17.7.2014.jpg

Můžete se podívat na komentáře pod naším článkem. Opět psal on (víme to STOPROCENTNĚ), opět svým známým stylem. Připomeňte si alespoň některé z mailů, které zasílal našemu tehdejšímu třináctiletému vedoucímu. Stojí opravdu za to.

Mimochodem o tom, jaký je Kubala autor, se můžete dočíst zde.

Zdroje nebyly, nejsou a nebudou :P Protože by je musel prozradit, odkud čerpá. Ten je teda zbabělej :P
31.8.2014.jpg
31.8.2014.jpg (21.96 KiB) Zobrazeno 15970 krát

Kterak si Kubala komentuje vlastní příspěvky (Jiří Dominik):

kubala24.6.2014.jpg

Kubala si myslí, že právo popularizovat vědu mají jen vysoce vzdělaní lidi; kterým on není, vystudovaná španělština je opravdu "vysokým" technicko-vědeckým vzděláním. Zřejmě si tím léčí pošramocené ego. Zde jako Pampeliška:

1.10.2014.jpg

Některé jeho způsoby útoků jsou vážně bizarní.

6.10.2013.jpg

Že by si Škubi přál světovou válku?
30.8.2014.jpeg
30.8.2014.jpeg (10.78 KiB) Zobrazeno 15970 krát

Na tomhle příspěvku si dal Kubala hodně záležet - smolil ho 20 minut, počkal, než se nasbírají lajky, a pak ho zcela přepsal:

30.12.2014.jpeg

30.12.2014-2.jpeg

Litování vždy a za jakýchkoliv okolností. Je s tím opravdu neobyčejně trapný. Dělá ze sebe chudáčka, aby ho lidi politovali, pomasírovali mu ego (nejlepší jsou jeho výkřiky - KONČÍM!!!) a po chvíli opět - jako vždy - smazáno.
Obyčejně jakmile si uvědomí, že nechává ze sebe dělat idiota.

6.4.2015_1.jpg

Jeden čtenář mu to ale nesežral:

6.4.2015_2.jpg

Lidské zrůdy jsou všude :-)

3.6.2015.jpg

... fakt všude

5.6.2015-1.jpg

A takhle si Kubala likviduje svoje věrné:

5.6.2015-2.jpg

Škubalovy útoky na Dobývání vesmíru, ... prostě všeho, co se týká Dušana Majera. Kterak ponížit svého partnera:

17.6.2014.jpg

Škubi útočí na všechny... a na všechno. I na svoje věrné.

20.7.2015.jpg

A další z řady Škubových pokusů se někam vetřít. Tentokrát pod ženským profilem. Stačí jediná věta, a každý ví, kolik uhodilo. Jeho dikce je naprosto nezaměnitelná a Škubiho velmi dobře identifikuje.

23.7.2015.jpg

Kritika se neodpouští. Tento pán si už na Exoplanetách nezapíše.

30.7.2015.jpg

Škubi útočí i na věhlasného doktora Grygara, a to teda už fakt přehnal.

sisyfos15.12.2014.jpg

31.7.2015.jpg

A zde psal nepochybně o sobě:

2016_03_19_2.jpg

Vladimír Kocour - "trosečník" jako Škubi - zůstává prakticky posledním (vedle Martina Sadílka), kdo Škubimu "myje zadek".

2016_03_27.jpg
2016_03_27.jpg (36.9 KiB) Zobrazeno 15808 krát

Rysem Škubaly je, že neovládá (vůbec) českou gramatiku. Čárky, skloňování atd. mu nic neříká.
kubala30.4.2016-1.jpg
kubala30.4.2016-1.jpg (11.04 KiB) Zobrazeno 15526 krát

Believe nebelieve
kubala30.4.2016-2.jpg

Takto Škubala, nebezpečný psychopat a asociál, vydírá osmnáctileté studenty, redaktory ExoSpace. Už povýšil. Už nevydírá třináctileté, spokojí se se staršími. Ale třeba je obdivuje a mstí se jim, že mu neopětují lásku.
Co dodat.
29.12.2016_marek.jpg

Kubalova existence je postavena na jedné velké LŽI. Lže všem, i sám sobě (že je nejlepší). Lže dokonce i neveřejně.
30.12.2016.jpg
30.12.2016.jpg (47.1 KiB) Zobrazeno 14509 krát

Tohle je masakr :D Jelikož většina čtenářů Exoplanety.cz, což je web postavený na produkci přeložených, přejatých článků (špatně přeložených s mizernou gramatikou), neví, že "redakce" Exoplanety.cz je tvořena jedním člověkem - Škubalou -, tento na tom staví a prezentuje na Exoplanetách reklamu na články, které píše jinde - to je ovšem v pořádku. Notně zarážející je ale ten smajlík - :o .
14.2.2017.jpg
14.2.2017.jpg (48.13 KiB) Zobrazeno 14221 krát

Fanklub Petra Valacha

Kubalova diagnóza dostává nový rozměr. Vytvořil na Facebooku stránku Fanklub Petra Valacha, kam sype screeny, různě poupravované, okomentované. Jejich úroveň svědčí o tom, že buď je Škubi v mimořádné křeči, nebo se skutečně přiblížil jeho konec.

2016_03_19_1.jpg
2016_03_19_1.jpg (38.59 KiB) Zobrazeno 15985 krát

2016_03_17.jpg
2016_03_17.jpg (37.02 KiB) Zobrazeno 15956 krát

2016_03_17.jpg
2016_03_17.jpg (25.69 KiB) Zobrazeno 15956 krát

2016_03_18.jpg
2016_03_18.jpg (43.56 KiB) Zobrazeno 15956 krát

Infantil Škubi:
2016_03_17.jpg
2016_03_17.jpg (27.86 KiB) Zobrazeno 15956 krát

Alter ego Péti - na stránce Fanklubu jako Jana Kasarova:
2016_03_20.jpg
2016_03_20.jpg (48.54 KiB) Zobrazeno 15941 krát

A UŽ SE KROUTÍ.
Všichni víme, že veškeré příspěvky na stránce Fanklubu jsou od něj.
Jde na to chytře, udělá z toho produkt někoho jiného a pak to smaže. A jak to, že ta zpráva není jako zpráva každého čtenáře umístěná nalevo, v boxu Příspěvků? PROČ ASI?? :P
To si ten blázen fakt myslí, že na tohle skočíme?
Čím víc se Škubi snaží, tím směšnější je.

2016_03_20.jpg
2016_03_20.jpg (40.85 KiB) Zobrazeno 15940 krát

Tohle se povedlo :D
Jakmile jsme na naší facebookové stránce zveřejnili výše uvedený screen s komentářem, vypnul Škubi svou FB stránku, aby napsal na stránku Fanklubu stejné sdělení, které psal pod Exoplanetami, tentokrát za sebe a jako klasickou zprávu. JENŽE, dal ji tam v PLNÉM ZNĚNÍ :D To mu jaksi nedošlo. (Je tam věta "zprávy asi nečtete, tak to dávám sem".)
Takže jsme zaúřadovali :D a pod falešným Škubalovým profilem (nechali jsme se jím inspirovat - snažil se totiž vytvářet fakové profily se jménem Petra Valacha, se kterými se chtěl přihlásit do různých skupin na Facebooku, aby působil zmatek a nepochybně se choval způsobem notně dehonestačním) tam přidali tento komentář. Prostě - nikdo už nevěděl, kdo je kdo :D :D

2016_03_20.jpg
2016_03_20.jpg (55.85 KiB) Zobrazeno 15803 krát

Redakce ExoSpace.cz slaví drtivé vítězství.

Posměšný pamflet na šéfredaktora ExoSpace.cz, který ho měl očernit v očích členů redakce, čtenářů, spolupracovníků, Fanklub Petra Valacha, dítě Petra Kubaly z "redakce" (o jednom člověku) Exoplanety.cz,

JE DEFINITIVNĚ PRYČ.

Kubala prohrál. Končí naprosto znemožněný, zesměšněný vlastní činností.

ExoSpace.cz slaví. Nic neobvyklého. Naše redakce je tvořena šikovnými, většinou mladými kluky, kteří, jakmile se do něčeho zakousnou, nepustí, dokud nedosáhnou svého.

Kdežto Kubala je nervní, labilní, nemocný chudák, arogantní, agresivní, kopající všude kolem, který prostě nedokáže unést ostudu, kterou tropí (i on nakonec pochopí, že dělá ze sebe blba), a kapituluje. Prostě háže ručník do ringu.

Litujeme čtenáře, kteří musejí být svědky tohoto divného seriálu na pokračování. Omlouváme se vám, vážení čtenáři. Ale pokud bychom to neudělali, bude Škubi strašit doteď.

Děkujeme vám za výdrž. Věříme, že Kubala konečně pochopil, že prohrál, a to definitivně. Jeho pocit studu je nezměrný. Dokonce dneska na chvíli vypnul facebook Exoplanet, jak se styděl.

Kubala zůstal zcela osamocen. Basu s ním drží akorát Martin Sadílek (se kterým na nás podal trestní oznámení), s nímž vytvořil dvojici takového ražení, že máme podezření o jejich sexuální orientaci. Ke Kubalovi se již před léty přidal Vladimír Kocour, další rozsévač zla, který spolu s Kubalou měl lví podíl na rozeštvání šéfredaktora ExoSpace Petra s Kosmologickou sekcí ČAS (už je to ale v pořádku).

Kdežto my, ExoSpace, jsme třída a dobrá značka. Jsme zárukou stability a kvality. Proto máme rostoucí počet členů. Proto máme rostoucí počet partnerů. Další a další se k nám mohou bez obav připojit, protože vědí, že nebudeme dělat ostudu jako Kubala. Taky jsme si prožili bouřlivácké údobí, ale po tom je dávno veta. Teď je sázka daleko větší, kterou je široká a těsná spolupráce s mnoha lidmi. A nechceme nic pokazit. A nepokazíme.

Za deset let problémů s psychopatem Kubalou se nikdy nikomu nepodařilo ho tak ukázkově zesměšnit jako nám. Pouze se mu ustupovalo. Protože si každý uvědomoval, jak dokáže být nebezpečný a že se neštítí ničeho. My jediní se mu postavili veřejně na odpor. A vyhráli jsme.

Kubalova hvězda zhasla. Time is up for Exoplanety, it's time to go home. Kvalita Exoplanet je dávno pryč, Kubala se omezuje na sdílení jím nevytvořených věcí (a posmívá se třeba nám, kteří prezentujeme vlastní dílo), na webu přejaté články. Proč? Protože si dřív myslel, že ho Exoplanety budou živit. Některým čtenářům psal, že kdyby mu Exoplanety nevydělávaly peníze, nebude je dělat. Jenže - nevydělávají. Proč by se tedy o něco snažil? Je to udržovací provoz, který stačí na to, aby na to někteří méně přemýšliví skočili a masírovali mu ego. Od nynějška pojedou Exoplanety zrychleně dolů. S tím poroste Kubalova křeč, ale bude se bát již cokoliv vyvést. Protože teď už ví, že ExoSpace všechno vyhraje, a nebojí se jít do rizika a nastavit mu zrcadlo.

PS: Jeho neustálé osočování druhých lidí z psychopatie je neuvěřitelně směšné. Kubalo, ty prase, já byl u psychologa, ano. Opakovaně. Pro potvrzení o zdravotní způsobilosti pro práci s dětmi. A dostal jsem vysvědčení, po jakém se ti ani nesní. Jestli je někdo psychopatický úchylák, tak jsi to jedině ty.
20. 3. 2016

Kterak Škubi omlouvá, že ho živí bulvární ufologický plátek:

Nazdar,

tak jsem zase něco objevil... http://pravdu.cz/kategorie/encyklopedie-mimozemstanu
Já nad tím kroutím hlavou a nepřestanu. Svoje jméno spojovat s takovouhle žumpou, Petře, bych prostě nemohl, na to nemám koule. Nevím, jestli je to to, co tě živí, každopádně já osobně bych se za svou spojitost s takovouhle verbeží styděl, styděl, styděl...

Já bych se zase styděl za práci na hvězdárně :) Mám tři možnosti: můžu dělat tohle a exoplanety.cz, můžu sedět na pracáku, můžu dělat něco úplně jiného a zrušit exoplanety.cz , protože nevím, kdy bych je dělal. Po nocích?
To mi řekni, který zaměstnavatel by mi dovolil dělat v pracovní době popularizaci astronomie, vlastní web apod. Tohle nedovolovali dělat ani v Brně na hvězdárně Novákovi v rámci IAN! Pokud mi takového zaměstnavatele dohodíš, tak budu rád :)
Navíc firma teď rozjíždí reklamní systém, který by výhledově mohl začít vydělávat i exoplanetám.
Kromě toho, pracovat třeba pro nějaký velký vydavatelský dům, tam je to žumpa daleko větší.

pk

Nenávidí mě celý vesmír? Ať!

Já připouštím, že u některých konfliktů jsem měl podíl viny. Mohl jsem to řešit jinak, více s noblesou apod. Částečně je to vina toho, že to mám daleko do Prahy, nejezdil jsem nikdy po astronomických akcích a tak jsem jen "ten Kubala z netu". Tím samozřejmě nemyslím tuto skupinku primitivů, tam to není spor ale jednostranná agrese a u nich mám svědomí čisté. Vždyť některé neznám dokonce do té míry, že ani nevím, do jaké věkové skupiny je zařadit (Hečko).
Na druhou stranu jsem rád, že jsem takto "rozhádán" s ČAS apod. Podařilo se mi totiž tímto jim sundat masky a je lepší být nenáviděný Kubala než využívaný Kubala :)
Já s nimi skončil a to i se Suchanem a dalšími. Mě stačí vyjadřování Kondziolky, který prohlásil, že exoplanety.cz dělá vypatlatný čurák nebo napsal, že mě chtěli se Suchanem přijít zmlátit (nevím proč), ale Suchan si prý nechtěl špinit ruce (ten Suchan co je asi o 50 cm menší než já :). Já nevím, zda to Suchan řekl, ale to není tak podstatné. Mě stačí jen to, že člověka jako Kondziolka tak protlačuje. Koukala a Černého jsem nikdy neviděl, ale u Kondziolky pozná každý během 2 minut, že je to extrémně nevychované prase.

Kubala v ARESu: http://wwwinfo.mfcr.cz/cgi-bin/ares/dar ... 0&jazyk=cz
Sledujte ExoSpace.cz

Administrátor

Příspěvek 20. čer 2015, 23:59

Kterak se Kubala chová k Whoviánům

drwho1.jpg
drwho2.jpg
drwho3.jpg
drwho3.jpg
drwho4.jpg
drwho5.jpg
drwho6.jpg
drwho7.jpg
drwho8.jpg
drwho9.jpg
drwho10.jpg
drwho11.jpg
drwho12.jpg
drwho13.jpg
drwho14.jpg
drwho15.jpg
drwho16.jpg
drwho17.jpg
drwho18.jpg
drwho19.jpg
drwho20.jpg
drwho21.jpg
drwho22.jpg
drwho23.jpg
Sledujte ExoSpace.cz

Administrátor

Příspěvek 29. pro 2016, 19:02

Divoká jízda ve Formuli

Petr Š. Kubala diriguje redakci F1sport, kam také přispívá svými články. Je to jeden ze způsobů výdělku. Moc se mu to nedaří. Jeho články, jako všude jinde, jsou plné gramatických chyb, kterých by se jako šéfredaktor měl příkladně vyvarovat. Je na místě otázka: Když neustále dotírá na ty, kteří si dovolí k vědě něco napsat, jaké mají vzdělání (zatímco on vystudoval španělštinu) - zda i on má nějaké žurnalistické vzdělání; no, jak je vidět, nemá. Jednak neumí psát články (to víme dlouho a nejen my), ale hlavně neumí vůbec jednat s lidmi. To ostatně předvádí nejen na facebooku Exoplanet, ale i na tomto motoristickém plátku. Příklady:

Výživná diskuze z 29. 12. 2016:
29.12.2016.jpg

Jak je vidno, některým čtenářům jeho chování opravdu vadí.

24.10.2015.jpg

Je to poučení i pro nás, jak se nechovat ke čtenářům. A i když k dokonalosti máme daleko, učíme se.

A jak se vlastně Péťa vyjadřuje o těch, kteří ho živí?
žumpa.jpg
Sledujte ExoSpace.cz

Administrátor

Příspěvek 30. pro 2016, 20:18

Titan je největší měsíc Sluneční soustavy

S překvapivým zjištěním přišel časopis ABC ve svém nejnovějším čísle, v němž se v článku "Sonda Cassini: Velké finále u planety Saturn" dovíme, že Titan má průměr 5000 km a je největším měsícem ve Sluneční soustavě.

Zatím se udávalo, že Titan (o průměru 5150 km) je druhý největší měsíc ve Sluneční soustavě.

Znamená to radikální změnu v pojetí Sluneční soustavy. Učebnice budou přepsány.

Autorem článku je náš kamarád Péťa Kubala.

abc.jpg

cassini.jpg

titan.jpg
Sledujte ExoSpace.cz

Administrátor

Příspěvek 01. bře 2017, 19:25

Škubala sdílí články, které ani nečetl

28. února 2017 se Škubimu podařil senzační fór. Sdílel na facebookové stránce "redakce" Exoplanety.cz článek, který působil poněkud výsměšně vůči slovenské organizaci SOSA, jejíž cílem je vypuštění první slovenské družice.

Na jeho hlavu se snesla kritika, hlavně od Matouše Motla a Mariána Rečičára, na níž Škubi reagoval slovy, že článek nečetl a nezajímá ho.

BRAVO, MISTŘE!

28.2.2017-sosa.jpg

Tradičně si Škubi dopisuje s těmi, kteří si dovolí s ním nesouhlasit. A to poměrně nevybíravě. Nikoletu Martinákovou si podal po svém:

martinakova.jpg

Co k tomu dodat?

Asi tolik. Když poslal Policii ČR udání na redakci ExoSpace.cz za její pečlivé screenování Škubiho přešlapů, neopomněl se na "úvod" představit jako úspěšný redaktor a šéfredaktor a kdesicosi. A výsledek? Nekvalitně přeložené a přejaté články na webu, které nemají zdroj (protože "zdroje neexistují"), facebooková stránka tvořená v drtivé většině jen sdílenými cizími věcmi bez kloudného komentáře, neschopnost sepsat jediný článek bez pravopisných chyb.

To je fenomén, který dokázal oslovit desítky tisíc lidí, kteří si vůbec neuvědomují, jak je s nimi manipulováno.

Důvod?

Škubiho psychóza, Škubiho touha po pomstě a dokázat, že na to má, ale taky samozřejmě peníze.
Sledujte ExoSpace.cz

Administrátor

Příspěvek 27. srp 2017, 18:46

Vydírám celý svět :)

1.9.2013.jpg
1.9.2013.jpg (40.96 KiB) Zobrazeno 12655 krát

Adresátem byl mj. zakladatel ExoSpace.cz, v té době 13 let.
Sledujte ExoSpace.cz

Administrátor

Příspěvek 12. lis 2017, 14:58

Škubi jako Jiří Vácha

Martin Komárek, někdejší velmi špatný novinář a nyní ještě horší politik, sepsal "objevný" pamflet nazvaný Topolánek dá milost Dalíkovi! Je jasné, že se Škubi musel zapojit do debaty. Tentokrát jako Jiří Vácha.

vacha_12.11.2017.jpeg

vacha_12.11.2017-1.jpeg
Sledujte ExoSpace.cz

Administrátor

Příspěvek 07. pro 2017, 22:31

Další gramatický výkop

Představa, že by se Škubi naučil gramatiku základní školy, je asi stejné sci-fi jako myslet si, že se kdy vyléčí ze své asociálnosti.

6.12.2017.jpg
Sledujte ExoSpace.cz

Administrátor

Příspěvek 18. pro 2017, 17:49

Špatná skladba vět, opakující se gramatické chyby...

Pořád to samé.
https://f1sport.auto.cz/clanek/ferrari- ... e-22-unora

18.12.2017.jpg
18.12.2017.jpg (30.27 KiB) Zobrazeno 11394 krát
Sledujte ExoSpace.cz

Administrátor

Příspěvek 07. led 2018, 19:39

Ach ta abeceda...

Škubi žije z práce jiných lidí. Celá existence Škubiho je postavena na kradení cizích článků a pořizování neumělého překladu do češtiny, s hromadou gramatických chyb.

A dokazuje to téměř denně.

5.1.2018_fb.jpg
5.1.2018_fb.jpg (24.42 KiB) Zobrazeno 11230 krát

5.1.2018_web.jpg
5.1.2018_web.jpg (25.88 KiB) Zobrazeno 11230 krát

PS: Pikantní je, že po upozornění čtenáře pořadí nezměnil, jen smazal info o abecedním pořadí.
Sledujte ExoSpace.cz

Administrátor

Příspěvek 09. led 2018, 19:11

První, druhý, první, ...

Tak bude Vettel první nebo druhý? Škubi je volačo zmätený.

vettel.jpg
vettel.jpg (38.71 KiB) Zobrazeno 11205 krát

Tečku namísto dvojtečky ani nekomentujeme, to je drobnost v tom moři omylů a chyb.
Sledujte ExoSpace.cz

Administrátor

Příspěvek 13. led 2018, 23:29

Žádost o pomoc

V krátkém příspěvku na stránce OpenOffice.cz učinil autor překlep, na který byl upozorněn čtenářem. Na tento komentář však reagoval Škubi výzvou, aby jej dotyčný kontaktoval s výpomocí na jeho stránce. Chválíme!

13.1.2018.jpg
Sledujte ExoSpace.cz

Administrátor

Příspěvek 15. led 2018, 16:21

A zase ty chybičky

Bohužel, máme zlé zprávy. Škubimu se Radoslav neozval, takže tvoří chybky dál. A jeho redaktoři, jejichž práci kontroluje, rovněž.

15.1.2018.jpg
Motosport nebo motorsport? Záhada hlavolamu...

14.1.2018.jpg
Sledujte ExoSpace.cz

Administrátor

Příspěvek 10. bře 2019, 22:35

Útočí i na ESERO

Tak se nám zase Péťa vyvedl. Již delší čas si bere na mušku ESERO - Evropskou kancelář pro vzdělávání o vesmíru. Základem sporu bylo, že Kubala požádal ESERO o vyhodnocení práv k prezentaci fotek od ESA. Pracovníci ESERO dělali, co mohli, ale to se maestrovi nelíbilo. A tak napsal, že je mu z ESERO na blití.
Pokračování je z dneška.
10.3.2019.jpeg
Sledujte ExoSpace.cz

Zpět na Sdělení čtenářům