Škubi baví celý svět
Existuje však výjimka. Je jí tento pán. Pán zcela osamocený, nenávistný vůči všemu a všem, trpící zřejmou duševní poruchou.
Zná ho doslova každý. PETR KUBALA - EXOPLANETY. To je pojem. Sám, samotinký si tvoří vlastní stránku, protože nikdo s ním nechce spolupracovat, každý se s ním raději rozloučil anebo prásknul dveřmi sám Kubala. Je zoufalec, nýmand, lidská troska a chudák, který si je vědom toho, že není úspěšný, že nemá životní štěstí, a proto kolem sebe trousí zlo, zuřivě kope do všeho a všech, neustále opečovává seznam svých domnělých nepřátel a stále se nám hlásí další a další lidé, kterým vyhrožoval za to, že si dovolili přidat like některému z našich příspěvků, a to SOUDEM. Neznáme prakticky nikoho, kdo by chování tohoto člověka nějak výrazněji obhajoval. Nelze se ani čemu divit. Jeho neustálé útoky vůči DĚTEM, klukům, kterým nebylo ani 14 let, dokonce vyhrožování jim soudem, tak na to musí mít člověk odvahu - anebo spíš hodně malé sebevědomí. Sebevědomí Petra Kubaly je natolik nízké, že dokonce své zatrpklé a štvavé komentáře málokdy píše pod svým vlastním jménem. Vymýšlí si jména a tvoří si falešné profily - jako třeba na obrázcích níže.
Níže uvidíte prezentaci Petra Kubaly jak na jeho stránce, tak i na dalších, včetně naší. Stojí to za to.
Můžete se podívat na komentáře pod naším článkem. Opět psal on (víme to STOPROCENTNĚ), opět svým známým stylem. Připomeňte si alespoň některé z mailů, které zasílal našemu tehdejšímu třináctiletému vedoucímu. Stojí opravdu za to.
Mimochodem o tom, jaký je Kubala autor, se můžete dočíst zde.
Zdroje nebyly, nejsou a nebudou

Kterak si Kubala komentuje vlastní příspěvky (Jiří Dominik):
Kubala si myslí, že právo popularizovat vědu mají jen vysoce vzdělaní lidi; kterým on není, vystudovaná španělština je opravdu "vysokým" technicko-vědeckým vzděláním. Zřejmě si tím léčí pošramocené ego. Zde jako Pampeliška:
Některé jeho způsoby útoků jsou vážně bizarní.
Že by si Škubi přál světovou válku?
Na tomhle příspěvku si dal Kubala hodně záležet - smolil ho 20 minut, počkal, než se nasbírají lajky, a pak ho zcela přepsal:
Litování vždy a za jakýchkoliv okolností. Je s tím opravdu neobyčejně trapný. Dělá ze sebe chudáčka, aby ho lidi politovali, pomasírovali mu ego (nejlepší jsou jeho výkřiky - KONČÍM!!!) a po chvíli opět - jako vždy - smazáno.
Obyčejně jakmile si uvědomí, že nechává ze sebe dělat idiota.
Jeden čtenář mu to ale nesežral:
Lidské zrůdy jsou všude

... fakt všude
A takhle si Kubala likviduje svoje věrné:
Škubalovy útoky na Dobývání vesmíru, ... prostě všeho, co se týká Dušana Majera. Kterak ponížit svého partnera:
Škubi útočí na všechny... a na všechno. I na svoje věrné.
A další z řady Škubových pokusů se někam vetřít. Tentokrát pod ženským profilem. Stačí jediná věta, a každý ví, kolik uhodilo. Jeho dikce je naprosto nezaměnitelná a Škubiho velmi dobře identifikuje.
Kritika se neodpouští. Tento pán si už na Exoplanetách nezapíše.
Škubi útočí i na věhlasného doktora Grygara, a to teda už fakt přehnal.
A zde psal nepochybně o sobě:
Vladimír Kocour - "trosečník" jako Škubi - zůstává prakticky posledním (vedle Martina Sadílka), kdo Škubimu "myje zadek".
Rysem Škubaly je, že neovládá (vůbec) českou gramatiku. Čárky, skloňování atd. mu nic neříká.
Believe nebelieve
Takto Škubala, nebezpečný psychopat a asociál, vydírá osmnáctileté studenty, redaktory ExoSpace. Už povýšil. Už nevydírá třináctileté, spokojí se se staršími. Ale třeba je obdivuje a mstí se jim, že mu neopětují lásku.
Co dodat.
Kubalova existence je postavena na jedné velké LŽI. Lže všem, i sám sobě (že je nejlepší). Lže dokonce i neveřejně.
Tohle je masakr

Fanklub Petra Valacha
Kubalova diagnóza dostává nový rozměr. Vytvořil na Facebooku stránku Fanklub Petra Valacha, kam sype screeny, různě poupravované, okomentované. Jejich úroveň svědčí o tom, že buď je Škubi v mimořádné křeči, nebo se skutečně přiblížil jeho konec.
Infantil Škubi:
Alter ego Péti - na stránce Fanklubu jako Jana Kasarova:
A UŽ SE KROUTÍ.
Všichni víme, že veškeré příspěvky na stránce Fanklubu jsou od něj.
Jde na to chytře, udělá z toho produkt někoho jiného a pak to smaže. A jak to, že ta zpráva není jako zpráva každého čtenáře umístěná nalevo, v boxu Příspěvků? PROČ ASI??

To si ten blázen fakt myslí, že na tohle skočíme?
Čím víc se Škubi snaží, tím směšnější je.
Tohle se povedlo

Jakmile jsme na naší facebookové stránce zveřejnili výše uvedený screen s komentářem, vypnul Škubi svou FB stránku, aby napsal na stránku Fanklubu stejné sdělení, které psal pod Exoplanetami, tentokrát za sebe a jako klasickou zprávu. JENŽE, dal ji tam v PLNÉM ZNĚNÍ

Takže jsme zaúřadovali

Redakce ExoSpace.cz slaví drtivé vítězství.
Posměšný pamflet na šéfredaktora ExoSpace.cz, který ho měl očernit v očích členů redakce, čtenářů, spolupracovníků, Fanklub Petra Valacha, dítě Petra Kubaly z "redakce" (o jednom člověku) Exoplanety.cz,
JE DEFINITIVNĚ PRYČ.
Kubala prohrál. Končí naprosto znemožněný, zesměšněný vlastní činností.
ExoSpace.cz slaví. Nic neobvyklého. Naše redakce je tvořena šikovnými, většinou mladými kluky, kteří, jakmile se do něčeho zakousnou, nepustí, dokud nedosáhnou svého.
Kdežto Kubala je nervní, labilní, nemocný chudák, arogantní, agresivní, kopající všude kolem, který prostě nedokáže unést ostudu, kterou tropí (i on nakonec pochopí, že dělá ze sebe blba), a kapituluje. Prostě háže ručník do ringu.
Litujeme čtenáře, kteří musejí být svědky tohoto divného seriálu na pokračování. Omlouváme se vám, vážení čtenáři. Ale pokud bychom to neudělali, bude Škubi strašit doteď.
Děkujeme vám za výdrž. Věříme, že Kubala konečně pochopil, že prohrál, a to definitivně. Jeho pocit studu je nezměrný. Dokonce dneska na chvíli vypnul facebook Exoplanet, jak se styděl.
Kubala zůstal zcela osamocen. Basu s ním drží akorát Martin Sadílek (se kterým na nás podal trestní oznámení), s nímž vytvořil dvojici takového ražení, že máme podezření o jejich sexuální orientaci. Ke Kubalovi se již před léty přidal Vladimír Kocour, další rozsévač zla, který spolu s Kubalou měl lví podíl na rozeštvání šéfredaktora ExoSpace Petra s Kosmologickou sekcí ČAS (už je to ale v pořádku).
Kdežto my, ExoSpace, jsme třída a dobrá značka. Jsme zárukou stability a kvality. Proto máme rostoucí počet členů. Proto máme rostoucí počet partnerů. Další a další se k nám mohou bez obav připojit, protože vědí, že nebudeme dělat ostudu jako Kubala. Taky jsme si prožili bouřlivácké údobí, ale po tom je dávno veta. Teď je sázka daleko větší, kterou je široká a těsná spolupráce s mnoha lidmi. A nechceme nic pokazit. A nepokazíme.
Za deset let problémů s psychopatem Kubalou se nikdy nikomu nepodařilo ho tak ukázkově zesměšnit jako nám. Pouze se mu ustupovalo. Protože si každý uvědomoval, jak dokáže být nebezpečný a že se neštítí ničeho. My jediní se mu postavili veřejně na odpor. A vyhráli jsme.
Kubalova hvězda zhasla. Time is up for Exoplanety, it's time to go home. Kvalita Exoplanet je dávno pryč, Kubala se omezuje na sdílení jím nevytvořených věcí (a posmívá se třeba nám, kteří prezentujeme vlastní dílo), na webu přejaté články. Proč? Protože si dřív myslel, že ho Exoplanety budou živit. Některým čtenářům psal, že kdyby mu Exoplanety nevydělávaly peníze, nebude je dělat. Jenže - nevydělávají. Proč by se tedy o něco snažil? Je to udržovací provoz, který stačí na to, aby na to někteří méně přemýšliví skočili a masírovali mu ego. Od nynějška pojedou Exoplanety zrychleně dolů. S tím poroste Kubalova křeč, ale bude se bát již cokoliv vyvést. Protože teď už ví, že ExoSpace všechno vyhraje, a nebojí se jít do rizika a nastavit mu zrcadlo.
PS: Jeho neustálé osočování druhých lidí z psychopatie je neuvěřitelně směšné. Kubalo, ty prase, já byl u psychologa, ano. Opakovaně. Pro potvrzení o zdravotní způsobilosti pro práci s dětmi. A dostal jsem vysvědčení, po jakém se ti ani nesní. Jestli je někdo psychopatický úchylák, tak jsi to jedině ty.
20. 3. 2016
Kterak Škubi omlouvá, že ho živí bulvární ufologický plátek:
Nazdar,
tak jsem zase něco objevil... http://pravdu.cz/kategorie/encyklopedie-mimozemstanu
Já nad tím kroutím hlavou a nepřestanu. Svoje jméno spojovat s takovouhle žumpou, Petře, bych prostě nemohl, na to nemám koule. Nevím, jestli je to to, co tě živí, každopádně já osobně bych se za svou spojitost s takovouhle verbeží styděl, styděl, styděl...
Já bych se zase styděl za práci na hvězdárně

To mi řekni, který zaměstnavatel by mi dovolil dělat v pracovní době popularizaci astronomie, vlastní web apod. Tohle nedovolovali dělat ani v Brně na hvězdárně Novákovi v rámci IAN! Pokud mi takového zaměstnavatele dohodíš, tak budu rád

Navíc firma teď rozjíždí reklamní systém, který by výhledově mohl začít vydělávat i exoplanetám.
Kromě toho, pracovat třeba pro nějaký velký vydavatelský dům, tam je to žumpa daleko větší.
pk
Nenávidí mě celý vesmír? Ať!
Já připouštím, že u některých konfliktů jsem měl podíl viny. Mohl jsem to řešit jinak, více s noblesou apod. Částečně je to vina toho, že to mám daleko do Prahy, nejezdil jsem nikdy po astronomických akcích a tak jsem jen "ten Kubala z netu". Tím samozřejmě nemyslím tuto skupinku primitivů, tam to není spor ale jednostranná agrese a u nich mám svědomí čisté. Vždyť některé neznám dokonce do té míry, že ani nevím, do jaké věkové skupiny je zařadit (Hečko).
Na druhou stranu jsem rád, že jsem takto "rozhádán" s ČAS apod. Podařilo se mi totiž tímto jim sundat masky a je lepší být nenáviděný Kubala než využívaný Kubala

Já s nimi skončil a to i se Suchanem a dalšími. Mě stačí vyjadřování Kondziolky, který prohlásil, že exoplanety.cz dělá vypatlatný čurák nebo napsal, že mě chtěli se Suchanem přijít zmlátit (nevím proč), ale Suchan si prý nechtěl špinit ruce (ten Suchan co je asi o 50 cm menší než já

Kubala v ARESu: http://wwwinfo.mfcr.cz/cgi-bin/ares/dar ... 0&jazyk=cz